Jules Notermans
Jules Notermans
november 29, 2019

Rudy heeft onlangs bij ons de treden van een open trap volledig rondom bekleed in beton look ; het resultaat is werkelijk schitterend. Rudy is een op en top vakman en werkt bijzonder secuur en netjes. Hij neemt zich uitgebreid de tijd om vooraf met de klant te overleggen wat de beste oplossing is en komt vervolgens keurig de gemaakte afspraken na. Kortom ; echt een adres om aan te raden !

Yvonne Wetzels
Yvonne Wetzels
november 29, 2019

Tsja alles is al gezegd in de reacties van andere tevreden klanten. Ik heb hier eigenlijk niks meer aan toe te voegen. Ik ben dus ook tevreden over het eindresultaat!!!

Petra Steuten
Petra Steuten
november 29, 2019

Graag wil ik hier ook even reageren op het uitstekende vakwerk van Ruud. Heeft bij ons een traprenovatie met PVC gedaan trede stootborden zijkanten en ook de overloop. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, ziet er geweldig uit. Dus een echte aanrader zowel de prijs als het resultaat. Bedankt Ruud en veel succes met je bedrijf. Gr Hennie en Petra Steuten.

Anouk en Harry
Anouk en harry
november 29, 2019

Traprenovatie laten uitvoeren door Beedy-traprenovatie, zeer tevreden over het resultaat! Erg blij mee. Goede afwerking, tijdens onze vakantie in Oostenrijk heeft Rudy mooi werk afgeleverd! Correct, netjes, vriendelijk en zeer te vertrouwen.

Marthy Visser
Marthy Visser
november 29, 2019

Rudy heeft de open trap in de woonkamer gerenoveerd. Het resultaat is zeer goed. Rudy werkt zeer secuur en je merkt dat hij pas tevreden is als het perfect past. Ik ben helemaal tevreden. De trap is afgeleverd zoals vooraf besproken is. Bovendien was zijn offerte het scherpst. Ik kan Rudy echt aanraden.

52 + 7 =